Τα όργανα των GymPark

Πάρα πολλοί επικοινωνείτε μαζί μας και μας ρωτάτε για τα όργανα γυμναστικής των υπαίθριων γυμναστηρίων GymPark. Αρκετοί θέλετε να μάθετε κάποιες παραπάνω πληροφορίες για τον σωστό τρόπο χρήσης των οργάνων και κάποιοι άλλοι χρειάζεστε κάποιες παραπάνω λεπτομέρειες για τις μυϊκές ομάδες που ασκεί το κάθε όργανο.
Για το λόγο αυτό λοιπόν αποφασίσαμε να γράψουμε κάποια παραπάνω πράγματα για κάθε ένα από τα όργανα των GymPark για να γνωρίζουμε όλοι αφενός τι είδους όργανα περιλαμβάνει ένα υπαίθριο γυμναστήριο αλλά και με ποιο τρόπο μας βοηθάει να γυμναστούμε σωστά κάθε ένα από αυτά.τα όργανα γυμναστικής εξωτερικού χώρου.

 

Όργανο Έλξεων - Πιέσεων Ώμων: Συνδυασμός ασκήσεων που βοηθάει στην ενδυνάμωση των μυών του ώμου και του στήθους καθώς και στη βελτίωση της ευκινησίας αυτών και των αγκώνων.
Οδηγίες χρήσης Οργάνου Έλξεων ώμων: Ο χρήστης κάθεται στο κάθισμα με την πλάτη προς το όργανο κρατώντας τις αντιολισθητικές χειρολαβές. Τραβάει προς τα κάτω αργά και με δύναμη προκειμένου το κάθισμα να ανέλθει σηκώνοντας το ίδιο του το βάρος. Επανέρχεται στην αρχική θέση αργά και επαναλαμβάνει τη διαδικασία.
Οδηγίες χρήσης Οργάνου Πιέσεων ώμων: Ο χρήστης κάθεται στο κάθισμα με την πλάτη προς το όργανο κρατώντας τις αντιολισθητικές χειρολαβές. Σπρώχνει προς τα πάνω αργά και με δύναμη προκειμένου το κάθισμα να ανέλθει σηκώνοντας το ίδιο του το βάρος. Επανέρχεται στην αρχική θέση αργά και επαναλαμβάνει τη διαδικασία.

Όργανο Stepper : Προσφέρει αερόβια γυμναστική για ευεξία και αρμονία . Βελτιώνει τη λειτουργία της καρδιάς, των πνευμόνων και των αιμοφόρων αγγείων. 
Οδηγίες χρήσης Οργάνου : Ο χρήστης στέκεται πάνω στα πετάλια κρατώντας σφιχτά με τα δύο χέρια τις χειρολαβές. Η άσκηση επιτυγχάνεται συγχρονίζοντας όλα τα άκρα σε ταυτόχρονη κίνηση βαδίσματος. 
Όργανο Έκτασης Ποδιών : Προσφέρει άσκηση που βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και την εκγύμναση των κάτω άκρων 
Οδηγίες χρήσης Οργάνου: Ο χρήστης κάθεται στο κάθισμα και πατώντας στα πετάλια τεντώνει τα πόδια. Επανέρχεται αργά και επαναλαμβάνει την άσκηση. 
Όργανο Εκτάσεων: Άσκηση που βοηθάει στην ενδυνάμωση της καρδιοαναπνευστικής λειτουργίας, αναπτύσσοντας τη δύναμη των μυών των άνω και κάτω άκρων, της μέσης, της κοιλιάς και της πλάτης. 
Οδηγίες χρήσης Οργάνου : Ο χρήστης κάθεται στο κάθισμα κρατώντας τις λαβές και τοποθετεί τα πόδια στα πετάλια. Η άσκηση επιτυγχάνεται τεντώνοντας τα πόδια προς τα κάτω και τραβώντας ταυτόχρονα οριζοντίως τις λαβές, επαναλαμβάνοντας την άσκηση. 
Όργανο Βάδισης Αέρος: Αερόβια άσκηση που βοηθάει στην ενδυνάμωση της καρδιοαναπνευστικής λειτουργίας αναπτύσσοντας τη δύναμη των μυών των κάτω άκρων και της μέσης, βελτιώνοντας την ευκαμψία, τον συντονισμό και τη σταθερότητα των κάτω άκρων. 
Οδηγίες χρήσης Οργάνου : Ο χρήστης στέκεται όρθιος στα πετάλια κρατώντας σφιχτά τη μπάρα με τα δύο χέρια. Κινεί τα πόδια σε ρυθμό βαδίσματος επαναλαμβάνοντας για όσο κρίνει απαραίτητο. 

Όργανο Ποδηλάτου : Άσκηση που βελτιώνει της καρδιοαναπνευστική λειτουργία και ενδυναμώνει τους μυς των ποδιών. 
Οδηγίες χρήσης Οργάνου : Ο χρήστης κάθεται στο κάθισμα κρατώντας τις λαβές και τοποθετώντας τα πόδια στα πετάλια τεντώνει κυκλικά.. 
Όργανο Ελλειπτικής Κίνησης Ποδιών: Αερόβια άσκηση που βοηθάει στην ενδυνάμωση της καρδιοαναπνευστικής λειτουργίας, βελτιώνοντας ιδιαίτερα την κυκλοφορία του αίματος και του πεπτικού συστήματος προσφέροντας άσκηση για την σπονδυλική στήλη και το ισχίο.
Οδηγίες χρήσης Οργάνου : Ο χρήστης στέκεται όρθιος στο πετάλι κρατώντας σφιχτά τις λαβές με τα δύο χέρια. Κινεί τα πόδια από τη μία πλευρά στην άλλη όπως ένα εκκρεμές. 


Όργανο Παράλληλες Μπάρες : Άσκηση που βοηθάει στην αύξηση της δύναμης και της ευκινησίας των άνω άκρων και των μυών του ώμου, του στήθους, της κοιλίας και της μέσης βελτιώνοντας την σταθεροποίηση των αρθρώσεων των άνω άκρων, το συντονισμό και την ισορροπία του σώματος.           
Οδηγίες χρήσης Οργάνου : Ο χρήστης κρατάει τις λαβές και στηρίζει το σώμα με τα χέρια. Τεντώνει τα χέρια προς τα κάτω και λυγίζει τους αγκώνες με δύναμη. Λικνίζει το σώμα απαλά χρησιμοποιώντας την άρθρωση του ώμου για άξονα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει την πλάγια πλευρά των λαβών για να κάνει έλξεις.. 
Όργανο Πάγκου Κοιλιακών: Άσκηση που βοηθάει στην αύξηση και ευλυγισία των μυών της μέσης και της κοιλιάς. Έχει ειδική αποτελεσματικότητα να κινητοποιεί το περίσσιο υποδόριο κοιλιακό λίπος.             
Οδηγίες χρήσης Οργάνου : Ο χρήστης ξαπλώνει με την πλάτη στο όργανο, κουμπώνει τα πόδια σταθερά στη ράγα, σταυρώνει τα χέρια πίσω από το κεφάλι και χρησιμοποιεί τη δύναμη των κοιλιακών για να ανασηκώσει το σώμα. 
Χρειάζεστε παραπάνω πληροφορίες; Θα χαρούμε πολύ να σας ακούσουμε οπότε για οτιδήποτε περαιτέρω μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας είτε μέσω email info@gympark.gr είτε απευθείας στο 210 5151251.

Μείνε ενήμερος γιατί το επόμενο GymPark ανοίγει σύντομα δίπλα σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας τη γνώμη σας για το άρθρο...