Τρίτη 10 Απριλίου 2012

GymPark Άθληση για όλους


Καλώς ήρθατε στον κόσμο της GymPark. Στον δικό μας κόσμο κυριαρχεί η υγιεινή ζωή, η άθληση, η ευεξία, η απόλαυση του να γυμνάζεσαι στην φύση, μόνος ή με παρέα. 

Για όσους ακόμα δεν τα γνωρίζετε τα GymPark είναι υπαίθρια γυμναστήρια που θα τα βρείτε σε πάρκα, παραλίες, πλατείες, ξενοδοχεία, Δημοτικούς χώρους άθλησης και πολλές φορές ακόμα και δίπλα στο Κ.Α.Π.Η της περιοχής σας. 

Γιατί η άθληση στα GymPark πέραν του ότι είναι δωρεάν είναι και ασφαλής για όλους από 14 έως 104 ετών χωρίς να είναι απαραίτητη η παρουσία γυμναστή...


GymPark Γαλατσίου - Άλσος Βεϊκου


 Τα GymPark προσφέρουν αερόβια εκγύμναση όλων των μυικών ομάδων χρησιμοποιώντας ώς αντίβαρο το βάρος του ίδιου του χρήστη. Με τον τρόπο αυτό αποφεύγονται τραυματισμοί και μυικά τραβήγματα..

Το κάθε υπαίθριο όργανο γυμναστικής φέρει αναλυτικές οδηγίες χρήσης αλλά και πληροφορίες που θα σε κάνουν να γνωρίζεις ποια μυική ομάδα γυμνάζεις και για ποιο λόγο.

Βεβαίως όπως και σε κάθε γυμναστήριο ή κάθε άλλη αθλητική δραστηριότητα έτσι και στα GymPark χρειάζεται να προσέχεις κάποια πράγματα. Έτσι:

1. Πριν βάλετε τις φόρμες και ξεκινήσετε να αθλείστε στο πλησιέστερο GymPark καλό θα ήταν να μιλήσετε πρώτα με τον γιατρό σας.

2. Θα πρέπει να θυμάστε ότι η χρήση των οργάνων γίνεται χωρίς καμία επίβλεψη και συνεπώς πρέπει να είμαστε προσεκτικοί κατά τη διάρκεια των ασκήσεων ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες χρήσης των μηχανημάτων. Αν κατά τη διάρκεια της άσκησης αισθανθείτε κάποια ενόχληση διακόψτε αμέσως της άσκηση.

3. Η χρήση των οργάνων ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ σε άτομα με καρδιακά προβλήματα, αρτηριακή πίεση ή προβλήματα ισορροπίας.

4. Να θυμάστε πάντα να προθερμαίνεστε πριν τη χρήση των μηχανημάτων και να αφήνετε διαστήματα χαλάρωσης 2-3 λεπτών μετά την ολοκλήρωση της κάθε άσκησης.


Μια πλήρη λίστα με όλα τα υπαίθρια γυμναστήρια της Ελλαδας θα τη βρείς ΕΔΩ !!! Πάρε τους φίλους σου λοιπόν και γυμνάσου ΔΩΡΕΑΝ στο πλησιέστερο GymPark σε εσένα.

Όμως ακόμα κι αν δεν έχεις κοντά κάποιο GymPark μην ανησυχείς.. Γιατί το επόμενο ανοίγει σύντομα δίπλα σου..

  

1 σχόλιο:

  1. καλή αρχή..σίγουρα κάτι που έλειπε, περιμένουμε περισσότερες φωτογραφίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε μας τη γνώμη σας για το άρθρο...